Projekt

Fokushjul

Ta dig en lugn stund och tänk igenom vad som viktigt för dig i ditt liv just nu. Fyll i en eller flera saker och sedan har du ett färdigt fokushjul som du kan skriva ut. Kallas ofta för "livshjul".

Rendera ett eget fokushjul →

Kottegott

Köp- & säljmarknad för begagnade
ekologiska barnkläder och träleksaker.

Trött småbarnsförälder? Har du barnkläder du egentligen vill sälja vidare fast inte orkar ta tag i?
Fotografera allt du har att sälja vidare, ladda upp bilderna och poff så identifierar vi automatiskt vad det är för plagg, storlek, varumärke och material. Vi skapar automagiskt upp kompletta beskrivningar åt dig och föreslår lämpligt pris.

Besök Kottegott.se.
Direkt till marknaden →

Recept

Jag har samlat ihop recept som jag tillagar ofta. Kanske blir det en fysisk liten kokbok att ha hemma i framtiden. Har lärt mig många av dessa recept utantill redan.

Lättlagat hittar du bakom rubriken vardagar, och det som är kategoriserat som helg är ofta recept där det blir mat över till matlådor. Lyxigt goda chokladbollar med nötter och dadlar och andra trevliga maträtter som en kanske inte lagar så ofta, som bibimbap, hittar du under alla recept.

kodkurs.se

Jag har hjälpt många testa på och komma igång med webbutveckling (programmering) genom åren. Jag drömmer om att det ska vara kunskap som är lättillgänglig för alla, med ett pedagogiskt strukturerat och kurerat vis. Jag ser det som en viktig demokratifråga, att det är kritiskt att fler i samhället har förmågan att "publicera saker på internet" utan att tvingas till att ens innehåll ramas in av de "sociala" medier där mycket innehåll finns idag och utan att det ska kosta skjortan för att det fortfarande är få som kan webbutveckling.

En dag, när jag inte jobbar för mycket, när Kottegott fyller sitt syfte för fullt... och jag inte längre är småbarnsförälder - då kanske jag tar mig tiden att fortsätta skriva och strukturera upp de erfarenheter och den kunskap jag hunnit bygga upp med åren. kodkurs.se.

Odling för nybörjare

Samlar mina egna anteckningar om att odla som nybörjare

Drömmen är att bli självförsörjande på grönsaker, blir självförsörjande på groddar är sannolikt en bra början.

Har kommit igång med bokashi också. :D