Projekt

Kodkurs

Kodkurs.se

Bunko

Träffa nya vännerbunko.se. Jag tänker för mig själv att det borde finnas lika bra plattform som dejtingsiter, för det som vill hitta nya vänner, oavsett kön, ålder, etnicitet, bakgrund, samhällsklass… därför byggde jag bunko.se! Kanske du har goda vänner, men ingen av dem är intresserade av att hänga med på badminton, dina urban exploring-utflykter, resonera kring politik? Genom bunko.se kan du hitta andra som kan tänka sig testa, eller som redan delar intressen med dig! Ett projekt jag är stolt över, och det gör mig glad att 400+, 592, 1960+, 2500+, 3600+ 5000+ personer skapat upp profil! bunko.se

En utmaning är alla de som missbrukar bunko. Enklaste lösningen vore ju att helt enkelt lägga ner, och det är fortfarande ett alternativ, men vi gör ett försök att få till att volontärer behöver granska alla profiler innan de visas på hemsidan så får vi se om det räcker.

Verktyg

Ett verktyg för dig som är kreativ och vill få hjälp med struktur på hur du kan gå tillväga för att bygga upp bra lösningar.
Utveckling pågår! Om du vill kunna använda detta, dela gärna med dig av dina behov!
Om du, som jag, har många idéer och gärna bygger och tänker, men sedan kanske inte interagerar med framtida kunder så mycket som du behöver för att faktiskt nå ut med lösningen, och verkligen bygga någonting som folk använder, då kan du har glädje av detta verkyg!

verktyg.victoriawagman.se

Kottegott

Utforskar just nu vilka behov blivande föräldrar, och nyblivna föräldrar har när det gäller prylar. Är du förälder? Känner du någon som snart kommer bli förälder? Jag skulle välja gärna höra mer om fler personers erfarenheter, behov, lyckade inköp och frustrerande upplevelser. Har en stor vision som jag gärna pratar mer om ifall du träffar mig!

Grönsaksjuice

Grönsaksjuice - Hur kommer en igång? Vad är värt att veta? Var finns juicebarer? Tips på recept, recenserar prylar m.m. på Grönsaksjuice.se.

Hälsoreseguiden

Vill du komma igång? Röra på dig under semestern? Åk på hälsoresa!

Hälsoreseguiden hittar du resor där du kan yoga, träningsresa, träffa psykolog, utforska hälsosam matlagning och lära dig mer om kost och näring.

Ge dig själv en bra miljö för en omstart eller boost.

Berätta gärna ifall du känner till en arrangör som arrangerar resor med fokus på hälsa!

Anlita fotograf? anlitafotograf.se!

Vill göra det mer enklare för dig att hitta fotograf, inom ramen för din budget. Gör det busenkelt för fotografer att snabbt få upp en proffsig portfoliosida på nätet, och att nå ut med sina portfoliobilder, på ett rättvisst sätt!

Du kan kolla på portfoliobilder ifrån flera fotografer, och när du markerat vilka bilder som faller dig i smaken så ser du vilka fotografer som tagit just de bilderna! Välkommen till anlita fotograf.

Anlita designer? anlitadesigner.se!

Frustrerad över att jag fann det svårt att hitta designer i Sverige, byggde jag sidan som jag själv saknat. Om du känner någon designer som du vet söker uppdrag, tipsa gärna!

Engagemang

Hjälpa fler kvinnor i Uppsala testa på programmering

Engagerad som mentor i gruppen Kvinnor i Uppsala programmerar - vi träffas i Uppsala med omnejd och erbjuder kvinnor att testa på programmering. Oavsett nivå så träffas vi i en uppmuntrande grupp och fortsätter vidareutveckla vår kompetens!

Pink

Engagerad som mentor/workshophållare i pinkprogramming, som arrangerar sommar och vinterläger, och heldagar i storstäderna där kvinnor kan testa på och vidareutveckla kunskaper inom programmering.
Hej!

Jag som skriver här heter Victoria.
Du kan läsa mer om mig på startsidan.